Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Κοπή Πίτας της ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων





Το απόγευμα του Σαββάτου 3/2 , στο ξενοδοχείο "το Πανελλήνιον" έγινε σε μια πολύ ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, η κοπή της πίτας της Σκακιστικής Κίνησης Τρικάλων για το 2018.
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονέων ,σε γεμάτη αίθουσα , οι φίλοι του συλλόγου μας, ευχήθηκαν για καλή σκακιστική χρονιά , με πολλές επιτυχίες σε όλες τις προσεχείς διοργανώσεις.
Το φλουρί που αντιστοιχούσε σε μία ξύλινη σκακιέρα, με ξύλινα κομμάτια, επαγγελματικού επιπέδου, κέρδισε η μικρή σκακίστρια Στάγια Χρύσα , ενώ το δεύτερο που αναλογούσε σε μία δωρεάν ετήσια παρακολούθηση μαθημάτων σκακιού, κέρδισε η κόρη του σκακιστή Κρομμύδα Βασίλη. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτριος Παπαστεργίου , ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ Αθλητισμού Άκης Αναστασίου, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ελένη Αυγέρου-Κογιάννη , καθώς και η απελθούσα Αντιδήμαρχος κ. Έφη Λεβέντη.
 Με τους παραπάνω ,οι διοικούντες της ΣΚΑ.ΚΙ. είχαν μία αρκετά ενδιαφέρουσα συζήτηση για τις δυνατότητες και την προοπτική ανάληψης δράσεων ώστε το σκάκι στα Τρίκαλα  να διαδοθεί και να αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, μέσω μελλοντικών διοργανώσεων Πανελλήνιας εμβέλειας.
 Η Σκακιστική Κίνηση ευχαριστεί όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

 



ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2024

  Το διήμερο 6-7 Απριλίου διεξήχθησαν στα Φάρσαλα τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Θεσσαλίας για το 2024.  Πρόκειται για μια σημαντική διοργά...