Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Σ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΣ- ΣΚΑ.ΚΙ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ 5-5

Μετα απο 5ωρη μαχη οι παικτες της ΣΚΑ.ΚΙ.Τρικάλων αναδειχθηκαν ισοπαλοι με.την.ομαδα του ΣΣΛαρισας ,αποτελεσμα που μας αφηνει γλυκοπικρη γευση. 

Απο τη μια,χαθηκε κυριολεκτικα στην λεπτομερεια ,η νικη με μισο ποντο ,που θα μας εβαζε για τα καλα στη διεκδικηση του πρωταθληματος Θεσσαλιας. 


Απο την αλλη οι παικτες μας επεδειξαν το μαχητικο πνευμα που χαρακτηριζει την ΣΚΑ.ΚΙ. σε καθε αγωνα ,παιξαν δυνατα στις παρτιδες τους και αφησαν πολυ καλες εντυπωσεις στους υψηλου επιπεδου αντιπαλους τους.
Οι παρτίδες ξεκίνησαν στις 11.00 π.μ. και το πρώτο αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο για την ΣΚΑ.ΚΙ από τον Μιχαήλ Λαζαρίκο στην κατηγορία Κ12, νικώντας τον Τζήκα Αθανάσιο.
Τα επόμενα 2 παιχνίδια χάθηκαν για την ομάδα μας με τις Μπουρλιού Αγγελική στα κορίτσια Κ16 και τη Θεοδοσίου Σωτηρία στα Κ20.
Ακολούθησε άλλη μία ήττα στην 2η σκακιέρα με τον Τσούμα Ηλία , κάνοντας το σκορ 3-1 υπέρ του Σ.Σ.Λ.
Η νίκη του Τσεκούρα Βασίλη όμως στην 1η σκακιέρα επί του πολύ ισχυρού Κόγια αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας ενώ ακολούθησαν 2 ισοπαλίες του Γκιόκα με τον Σδραβόπουλο και του Κουτσιούμπα με τον Συμεωνίδη ,για να φτάσουμε στο 4-3 υπέρ της Λάρισας.
Εκεί πλέον η νίκη του Βασίλη Κρομμύδα επί του Κωνσταντέλια,έκανε το ματς 4-4 με δύο παρτίδες να απομένουν και τους σκακιστές μας να μάχονται για τη νίκη. 
Η Τοζάρου Ιφιγένεια στις γυναίκες αντιμετωπίζοντας την Παπαρίζου Ελένη έβγαλε σημαντικό πλεονέκτημα και μετά από 4μιση ώρες είχε μία σχεδόν σίγουρη νίκη. Όμως ένα λάθος της εξανέμισε το πλεονέκτημα που είχε αποκτήσει με πολύ καλή παρτίδα ως τότε και έμεινε ισόπαλη. Αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Χασιώτη Χρόνη, έφερε το τελικό 5-5 που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν  ιδανικό , αλλά τώρα δεν έφτανε για να πανηγυρίσουμε την πρωτιά.
Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την επιτυχία της.
Κυρίως όμως να συγχαρούμε τους σκακιστές μας οι οποίοι για άλλη μία φορά φέτος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν στην ομάδα όσες περισσότερες νίκες μπορούν.
Μαζί θα προσπαθούμε κάθε φορά να ανεβαίνουμε επίπεδο και να φέρουμε αγωνιστικές επιτυχίες στο μέλλον.





ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2024

  Το διήμερο 6-7 Απριλίου διεξήχθησαν στα Φάρσαλα τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Θεσσαλίας για το 2024.  Πρόκειται για μια σημαντική διοργά...