Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

3η Αγωνιστική Π.Ο.Α. Θεσσαλίας Σ.Ο.ΦΑΛΑΝΗΣ-ΣΚΑ.ΚΙ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3,5-6,5

Για την 3η αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετώπισε εκτός έδρας την αξιόμαχη όπως αποδείχτηκε ομάδα του Σ.Ο. Φαλάνης. 
Η ΣΚΑ.ΚΙ. παρατάχτηκε με αλλαγές στη σύνθεσή της ,ώστε να πάρουν αγωνιστικές εμπειρίες και άλλα παιδιά και κατάφερε να μην έχει απώλειες  και να πάρει τους βαθμούς της νίκης. 

Ταυτόχρονα το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα στη Σ.Ε.Βόλου και τον Σ.Σ.Λάρισας έληξε με νίκη του Σ.Σ.Λ. με σκορ 5,5-4,5 κάτι το οποίο σημαίνει πως η επόμενη αγωνιστική θα καθορίσει την πρωταθλήτρια ομάδα της Θεσσαλίας για φέτος. 

Σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας του Σ.Σ.Λάρισας  έναντι της ΣΚΑ.ΚΙ. ,πρωταθλήτρια θα αναδειχθει η ομάδα της Λάρισας.  Σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος της ΣΚΑ.ΚΙ. τότε θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία και σύμφωνα με τα κριτήρια θα μετρήσουν οι συνολικοί πόντοι που έχει πετύχει η κάθε ομάδα στο σύνολο των αγώνων της. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρχει αγωνία μέχρι την τελευταία κίνηση της τελευταίας παρτίδας, κάτι το οποίο δείχνει πόσο δυνατή είναι η φετινή διοργάνωση των ΠΟΑ και πόσο  ισχυρές είναι οι συμμετέχουσες ομάδες. 
Ανεξαρτήτως αποτελέσματος η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων, θα προσπαθήσει, όπως πάντα, να σταθεί αξιόμαχη απέναντι σε μία ομάδα με μεγάλη παράδοση στο Θεσσαλικό σκάκι, με σκακιστές μεγάλης δυναμικής και αξίας  και να παλέψει κάθε παρτίδα, ώστε να πάρει ότι της αναλογεί αγωνιστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τ.Ε.Σ.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ                                                            Τρίκαλα, 10-01-2019                                      ...