Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Το FINAL 4 του κυπέλλου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων, σε συνεργασία με την Τ.Ε.Σ.Σ.Θ. , έχει την τιμή και τη χαρά να διοργανώσει την Κυριακή 6 Μαίου , στον  όμορφο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη, το Final 4 του φετινού κυπέλλου των Σκακιστικών Συλλόγων Θεσσαλίας.

Οι ημιτελικές αναμετρήσεις θα γίνουν το πρωί στις 11.π.μ. και ο μικρός και μεγάλος Τελικός στις 4 το απόγευμα. Κάθε ομάδα θα συμμετάσχει με τετραμελή σύνθεση και η Κυπελλούχος ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση όπου θα αναμετρηθεί με την Κυπελλούχο ομάδα άλλης περιφέρειας σε νοκ άουτ αναμέτρηση.

Οι προημιτελικοί που θα κρίνουν τις ομάδες που θα περάσουν στο Final 4 θα γίνουν το Σάββατο 5 Μαίου με το εξής πρόγραμμα:
                  


1)Α.Ο. ΑΓΡΙΑΣ- Σ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ
2)Α.Ο. ΑΛΜΥΡΟΥ –Σ.Ε. ΒΟΛΟΥ
3)Α.Σ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ – Γ.Σ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ
4)ΣΚΑ.ΚΙ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ–Σ.Ο.ΦΑΛΑΝΗΣ
Σάββατο
05/5/2018
11:00
Ημιτελικοί 
5) Νικητής (1)-Νικητής (2)
 6) Νικητής (3)-Νικητής (4)


Κυριακή
06/5/2018
11:00
Μεγάλος Τελικός 

Μικρός Τελικός 

Κυριακή
06/5/2018
16:00


Το ίδιο Σαββατοκύριακο στο Μουσείο Τσιτσάνη θα διοργανωθεί από τη ΣΚΑ.ΚΙ. κι ένα νεανικό τουρνουά για παιδιά των Θεσσαλικών συλλόγων , η προκήρυξη του οποίου υπάρχει στην ακριβώς  προηγούμενη ανάρτηση και αποτελεί μια ευκαιρία  απόκτησης αγωνιστικής εμπειρίας για τους μικρούς σκακιστές μας, που διαθέτουν αθλητικό δελτίο.
Ο 1ος γύρος αυτού του τουρνουά θα αρχίσει στις 3.00 το μεσημέρι .
Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων ευχαριστεί θερμά το Δήμο και την Πρόεδρο του Μουσείου Βασιλένα Μητσιάδη , για την παραχώρηση του υπέροχου αυτού χώρου , για την τέλεση των σκακιστικών αγώνων.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2024

  Το διήμερο 6-7 Απριλίου διεξήχθησαν στα Φάρσαλα τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Θεσσαλίας για το 2024.  Πρόκειται για μια σημαντική διοργά...