Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2018

Σε προηγούμενη ανάρτηση ,υπάρχει η προκήρυξη των Θεσσαλικών Πρωταθλημάτων παίδων-κορασίδων για ηλικίες από 8-16 ετών (γεννηθέντες από 2002 και μετά) , μέσω των οποίων θα δοθούν δωρεάν 4 θέσεις πρόκρισης για το αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του καλοκαιριού στο Ρίο της Αχαίας.

Οι κατηγορίες στις οποίες θα συναγωνιστούν οι μικροί σκακιστές , είναι 
Κ(άτω) 08-Κ10-Κ12-Κ14-Κ16 (ξεχωριστά αγόρια και κορίτσια) και για όσους τερματίσουν πρώτοι ,-ες στις αντίστοιχες κατηγορίες θα υπάρχουν και χρηματικές επιδοτήσεις για τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο .

Οι αγώνες αυτοί είναι κανονικού χρόνου σκέψης (60'+30" για κάθε κίνηση) , με καταγραφή των παρτίδων , αφορούν όσα παιδιά έχουν δελτίο αθλητή, ή όσα βγάλουν αυτή την εβδομάδα και αποτελούν τους ποιοτικότερους αγώνες που μπορούν να παίξουν τα μικρά παιδιά. 
Αυτό γιατί θα συναγωνιστούν ηλικιακά μεταξύ τους , θα κάνουν νέους φίλους από όλη τη Θεσσαλία με τους οποίους θα συναντηθούν σκακιστικά πολλές φορές και θα αποκτήσουν ιδιαίτερα χρήσιμες σκακιστικές εμπειρίες για τα επόμενα χρόνια.
Πάντα αυτά τα πρωταθλήματα,αποτελούν το εκκολαπτήριο παραγωγής νέων σκακιστών και άσχετα με τα μετάλλια και τις προκρίσεις , έχουν πολύ περισσότερα οφέλη , με κυριότερο την αγάπη για το αγωνιστικό σκάκι, την ανατροφοδότηση μέσω των εμπειριών που θα αποκτηθούν, την μελέτη των ιδίων παρτίδων που θα βοηθήσουν τα παιδιά να εξελιχθούν σκακιστικά και γενικά την σκακιστική τους ωρίμανση.

Καλούμε τους αθλητές μας να δηλώσουν συμμετοχή στο email xrimatoz@otenet.gr ή στο τηλ 6980397777 

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2024

  Το διήμερο 6-7 Απριλίου διεξήχθησαν στα Φάρσαλα τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Θεσσαλίας για το 2024.  Πρόκειται για μια σημαντική διοργά...