Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

ΕΝΑΡΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Π.Ο.Α.)- ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Ξεκινά αυτή την Κυριακή το Ομαδικό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας 2018 , με τη συμμετοχή 8 ομάδων , κάτι που είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για την περιοχή και δίνει ιδιαίτερη αίγκη στη φετινή διοργάνωση.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 5 γύρους με ελβετικό σύστημα, δηλαδή η κλήρωση του επόμενου γύρου θα γίνεται μετά το πέρας του προηγούμενου, όπως στα ατομικά πρωταθλήματα. Δε θαγίνει δηλαδή pool σύστημα, όπου όλοι θα παίξουν με όλους.

Η ΣΚΑ.ΚΙ.Τρικάλων κληρώθηκε και θα αγωνιστεί την 1η αγωνιστική στα Φάρσαλα με την πολύ αξιόλογη ομάδα του Γ.Σ.Φαρσάλων , που αποτελεί τη φυσική συνέχεια του Σ.Σ.Φαρσάλων, μια ομάδα που εμφανίζει διαρκή πρόοδο τα τελευταία χρόνια, χάρη στις προσπάθειες των παραγόντων της.

Η σύνθεση της ομάδας θα είναι 10μελής με συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες , όπως προβλέπεται από την προκήρυξη της Ε.Σ.Ο. και θα αποτελείται από:

Σκακιέρες 1-4 : άνδρες με κατάταξη ελληνικού έλο (του Β εξαμήνου 2017)
Σκακιέρα 5 : γυναίκα
Σκακιέρα 6 : κορίτσι Κ20
Σκακιέρα 7: κορίτσι Κ16
Σκακιέρα 8: αγόρι Κ20
Σκακιέρα 9: αγόρι Κ16
Σκακιέρα 10: αγόρι Κ12

Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να εμφανισθεί αξιόμαχη σε όλες τις αναμετρήσεις και να διεκδικήσει την καλύτερη θέση στη γενική κατάταξη. Η πρωταθλήτρια της Θεσσαλίας αποκτά το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής το καλοκαίρι, κάτι που αποτελεί ιδιαίτερο κίνητρο για όλους.

Παράλληλα στο πρόσφατο Δ.Σ. αποφασίσθηκε η κοπή πίτας για το 2018 να γίνει στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου "Το Πανελλήνιον" το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 5 το απόγευμα.
Καλούμε όλους τους γονείς, σκακιστές, μέλη και φίλους του συλλόγου μας , να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να περάσουμε ένα όμορφο σκακιστικό απόγευμα με ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου