Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

1η Αγωνιστική Π.Ο.Α. Θεσσαλίας

Για την 1η αγωνιστική του Περιφερειακού Ομαδικού Πρωταθλήματος Θεσσαλίας, η ΣΚΑ.ΚΙ. αντιμετώπισε στα Φάρσαλα τον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο Φαρσάλων και επικράτησε με 9,5-0,5.
Η ομάδα μας αντιμετώπισε με ιδιαίτερη σοβαρότητα τον αγώνα σε όλες τις σκακιέρες και πέτυχε να μην έχει απώλειες, απέναντι σε αξιόλογους παίκτες  της αντίπαλης ομάδας.
Τα ζευγάρια των αναμετρήσεων ήταν:

             ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΣΚΑΚΙΕΡΕΣ : 
ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ- ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ 0-1
ΛΟΥΚΑΣ- ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ 0-1
ΚΩΣΤΗΣ- ΜΠΟΜΠΟΤΗΣ 0-1
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ- ΤΣΙΑΡΑΣ Φ. 0-1

             ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΚΑΚΙΕΡΑ: 
ΤΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ 0-1

             ΚΟΡΙΤΣΙΑ:
ΜΠΙΖΟΥΛΑ-ΤΟΖΑΡΟΥ 0-1
ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΟΥΤΣΕΛΑ ΕΛ. 0-1
            
              ΑΓΟΡΙΑ: 
ΜΑΛΙ- ΓΚΙΟΚΑΣ 0-1
ΔΙΚΑΡΟΣ-ΠΑΣΧΑΛΗΣ 1/2-1/2
ΤΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΑΖΑΡΙΚΟΣ 0-1

Η 2η αγωνιστική θα διεξαχθεί εντός έδρας την Κυριακή 4/2/2018 στις 11π.μ. με αντίπαλο την κατά τεκμήριο , ισχυρότερη ομάδα της Θεσσαλίας, τη Σ.Ε.Βόλου. 
Οι παρτίδες θα παιχτούν σε αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη , που ευγενικά μας παραχώρησε ο Δήμος Τρικκαίων, κατόπιν αιτήματός μας στην αρμόδια υπεύθυνη κ. Βασιλένα  Μητσιάδη, διευκολύνοντας το σύλλογό μας για άλλη μια φορά  εφέτος.
 Θεωρούμε πως οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα εντυπωσιαστούν από το χώρο, που είναι ιδιαίτερα καλαίσθητος και ενδείκνυται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.                                             

Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων για 1η φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και μάλιστα εντός έδρας!

Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων για 1η φορά στην ιστορία της θα παίξει στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και μάλιστα εντός έδρας! Στους αγώνες του Σαββατ...