Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΣΚΑ.ΚΙ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2024

 Η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων καλεί όλους τους παίκτες , γονείς , παιδιά της ακαδημίας εκμάθησης και όσους αγαπούν το σκάκι, στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του συλλόγου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου "Πανελλήνιον" την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα.

Θα είναι μια καλή ευκαιρία για όλους να συναντηθούμε , να κάνουμε μια ανασκόπηση της περσινής χρονιάς και να συζητήσουμε για τους στόχους της νέας  που προμηνύεται ιδιαίτερα σημαντική για την ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων. Φυσικά για τα παιδιά θα μπορούν να παίξουν κάποιες παρτίδες στον επάνω χώρο του ξενοδοχείου , όπως κάθε χρόνο.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν και οι παίκτες που έφεραν την αγωνιστική μας ομάδα στο Final-8 του κυπέλλου Ελλάδας για το 2023 και η αγωνιστική ομάδα των παιδιών  που πρώτευσαν  στο νεανικό πρωτάθλημα Θεσσαλίας 2023.

Θα χαρούμε πολύ να δούμε από κοντά  όλους τους φίλους του σκακιού και να αποδειχθεί τελικά μικρός ο χώρος που επιλέξαμε για την εκδήλωση.

 

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2024

  Το διήμερο 6-7 Απριλίου διεξήχθησαν στα Φάρσαλα τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Θεσσαλίας για το 2024.  Πρόκειται για μια σημαντική διοργά...