Κυριακή 9 Απριλίου 2023

ΘΕΣΣΑΛΙΚΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ- ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

 Μαθητικά Πρωταθλήματα Θεσσαλίας σήμερα στην Αγριά του Βόλου , με πολύ μεγάλη συμμετοχή παιδιών από όλους τους νομούς της περιοχής. Πάνω από 230 συμμετοχές από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι συναγωνίστηκαν σε 5-6 γύρους και έφτιαξαν ωραίες εικόνες που τις είχαμε όλοι ανάγκη μετά από 4 χρόνια που τα σχολικά πρωταθλήματα είχαν αναβληθεί λόγω μέτρων για τον covid .

Η Σκα.κι. Τρικάλων βοήθησε τους αγώνες με υλικό( σκακιέρες - ρολόγια) και είχε την χαρά να δει πολλά από τα παιδιά των ακαδημιών να παίρνουν μέρος και να αποκτούν τις πρώτες τους αγωνιστικές εμπειρίες. Κάποια από αυτά κατέκτησαν μετάλλια στις κατηγορίες τους αλλά το πιο σημαντικό είναι πως χάρηκαν τις πρώτες τους νίκες , λυπήθηκαν για τις ήττες τους και ανυπομονούν για τα επόμενα τουρνουά που θα λάβουν μέρος.
Οι Τρικαλινοί μαθητές που διακρίθηκαν είναι:
1η θέση κορίτσια Α Λυκείου Καραγεώργου Παναγιώτα
(8ο ΓΕΛ)




2η θέση αγόρια Β Λυκείου Τζιαμούρτας Ζήσης
(4o Πειραματικό Λύκειο)
2η θέση αγόρια Γ Λυκείου Τσιανάκας Στέφανος Τσαμπίκος
(ΓΕΛ Πύλης)
3η θέση αγόρια Α Γυμνασίου Σιακαβάρας Κωνσταντίνος
(1ο Γυμνάσιο)
3η θέση Ε Δημοτικού Μπαλάφα Παναγιώτα
(7ο Δημοτικό Σχολείο)
Πολλά παιδιά τερμάτισαν σε θέσεις από 4η μέχρι 6η και έδωσαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Στόχος μας να τα κρατήσουμε κοντά στο σκάκι και να αναπτύξουμε το ταλέντο τους όσο γίνεται.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2024

  Το διήμερο 6-7 Απριλίου διεξήχθησαν στα Φάρσαλα τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Θεσσαλίας για το 2024.  Πρόκειται για μια σημαντική διοργά...