Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2109


                                                                                                    Τρίκαλα, 18 Μαρτίου 2019
Τ.Ε.Σ.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΡΟΚΡΙΘΕΝΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ                                                  ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2019
Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΡΟΚΡΙΣΗ
1
1o ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΛΥΚΕΙΑ
Απ’ ευθείας
2
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΡΑΠΤΟΥ - ΛΑΡΙΣΑ
ΓΥΜΝΑΣΙΑ
Απ’ ευθείας
3
12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΟΛΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Απ’ ευθείας
4
4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Απ’ ευθείας
5
4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΛΜΥΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Απ’ ευθείας
6
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΡΑΠΤΟΥ - ΛΑΡΙΣΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Απ’ ευθείας

ΠΡΟΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ                                   ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2019
          Προκρίνονται απ’ ευθείας στην τελική φάση του Πανελλήνιου Ατομικού Μαθητικού Πρωταθλήματος 2019 όσοι μαθητές – τριες κατατάχθηκαν:
1.     Στις τρεις (3) πρώτες θέσεις των κατηγοριών: ΛΥΚΕΙΑ, Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, Β΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ και ΝΗΠΙΑ.
2.     Στις πέντε (5) πρώτες θέσεις των κατηγοριών: ΣΤ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ και Γ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
3.     Στις επτά (7) πρώτες θέσεις των κατηγοριών: Ε΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, Δ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ και Β΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
4.     Στις τρεις (3) πρώτες θέσεις των κοριτσιών κάθε κατηγορίας, ανεξαρτήτου θέσεως στη γενική κατάταξη.
5.     Όσοι μαθητές προκρίθηκαν μέσω του ομαδικού πρωταθλήματος και θα αγωνιστούν στην τελική φάση με τις ομάδες των σχολείων τους.                                                                
Τα προκριθέντα Σχολεία και οι προκριθέντες μαθητές και μαθήτριες, θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στην ΤΕΣΣΘ το αργότερο έως την Παρασκευή 29/3/2019 στο mail: tessthchess@gmail.com και να συμπληρώσουν την ειδική ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα των αγώνων: https://chessfed.gr/sxolika2019  έως την Τρίτη 09 Απριλίου 2019, υποβάλλοντας συνημμένα την απόδειξη κατάθεσης του οργανωτικού παράβολου (30€ ανά συμμετέχοντα στο ατομικό και 40€ ανά ομάδα στο ομαδικό) στον λογαριασμό της ΕΣΟ που τηρείται στην Εθνική Τράπεζα: 080/480580-13 (IBAN GR 15 0110 0800 0000 0804 8058 013).
Σε περίπτωση που υπάρξουν κενές θέσεις από τους ήδη προκρινόμενους, δύναται να καλυφθούν από τους αμέσως επόμενους (επιλαχόντες). Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με τον Γραμματέα της ΤΕΣΣΘ (Δριστέλλας Νικ.) στο 6983507833, προκειμένου να ενημερωθούν αν υπάρχουν κενές θέσεις.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!: Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η προσκόμιση, πριν την έναρξη των αγώνων, ιατρικής βεβαίωσης από καρδιολόγο, παθολόγο ή παιδίατρο. Οι μαθητές που είναι ταυτόχρονα και αθλητές μπορούν να συμμετέχουν με την προσκόμιση της κάρτας υγείας που διαθέτουν.
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Τοζάρος Χρήστος                                                   Δριστέλλας Νικόλαος



http://chess-results.com/tnr423864.aspx?lan=1
http://chess-results.com/tnr423865.aspx?lan=1
http://chess-results.com/tnr423911.aspx?lan=1
Στο παραπάνω λινκ υπαρχουν τα αποτελεσματα της ΣΤ, της Ε και τη Δ  Δημοτικου , αλλά στην ίδια σελίδα στο επάνω μέρος , υπάρχει και το λινκ για κάθε τάξη , ώστε κάθε μαθητής να ενημερωθεί για την κατάταξή του και να δει αν έχει πάρει προκριση για τα τελικά.

Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων για 1η φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και μάλιστα εντός έδρας!

Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων για 1η φορά στην ιστορία της θα παίξει στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και μάλιστα εντός έδρας! Στους αγώνες του Σαββατ...