Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΣΚΑΚΙΟΥ

Η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα εκμάθησης σκακιού για τη περίοδο 2018-19. 
Όσα παιδιά ενδιαφέρονται να μάθουν τα μυστικά του υπέροχου αυτού πνευματικού παιχνιδιού , που μόνο οφέλη προσφέρει , θα μπορούν να έρχονται στα γραφεία του συλλόγου μας , στον προαύλιο χώρο ,όπισθεν του Καστρακίδειου Αθλητικού Μουσείου , στην πλευρά του Πνευματικού Κέντρου και να αφήνουν τα στοιχεία τους στους ανθρώπους της ΣΚΑ.ΚΙ. που θα βρίσκονται εκεί από τις 6- 8 μ.μ. καθημερινά από αύριο Τετάρτη 12/09.

Ο σύλλογός μας από φέτος θα λειτουργεί τις μέρες Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη - Παρασκευή από 5-8 μ.μ . έτσι ώστε τα Σαββατοκύριακα, να μπορεί να διοργανώνει εσωτερικά τουρνουά για τους μικρούς σκακιστές , για να αποκτούν εμπειρία και να εξοικειώνονται με το αγωνιστικό σκάκι. 

Οι γονείς που θα εγγράφουν τα παιδιά τους θα μπορούν να δηλώνουν τρεις από τις διαθέσιμες ημέρες για προπονήσεις,που τους βολεύουν και οι προπονητές θα δημιουργήσουν ολιγομελή  γκρουπ ανάλογα με το επίπεδό τους και τον αριθμό των ατόμων σε αυτά. Έτσι τα παιδιά θα μπορούν να έρχονται σε  τουλάχιστον δύο σκακιστικές συναντήσεις την εβδομάδα και να παίζουν συχνά αγώνες τα Σαββατοκύριακα.

Προτρέπουμε λοιπόν  τους γονείς να φέρουν τα μικρά παιδιά σε επαφή με το σκάκι, που προσφέρει ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας, της συγκέντρωσης, της συνδυαστικής σκέψης , ενώ ταυτόχρονα τους βοηθά να κοινωνικοποιηθούν και να ψυχαγωγηθούν,μέσω του παιχνιδιού μεταξύ τους.

Ταυτόχρονα η ΣΚΑ. ΚΙ. Τρικάλων θα συμμετέχει και φέτος στις εκδηλώσεις για την εβδομάδα κινητικότητας στήνοντας την μεγάλη επιδαπέδια σκακιέρα στην κεντρική γέφυρα , την Τετάρτη στις 19/09 ενώ θα υπάρχει δυνατότητα για όσους  θέλουν να παίξουν σκάκι και να ενημερωθούν για το σύλλογό μας.



Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων για 1η φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και μάλιστα εντός έδρας!

Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων για 1η φορά στην ιστορία της θα παίξει στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και μάλιστα εντός έδρας! Στους αγώνες του Σαββατ...