Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

3η ΚΑΙ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο διεξήχθη η 3η και 4η αγωνιστική του ομαδικού παίδων - κορασίδων Θεσσαλίας. Σε αυτές η ομάδα της ΣΚΑ.ΚΙ. κέρδισε άνευ αγώνος την ομάδα των Τιτάνων Αλμυρού με 5,5-0 και έχασε από την ισχυρή ομάδα της Σ.Ε.Βόλου με 4,5-1,5 εκτός έδρας.

Τα ματς στον αγώνα του Βόλου ήταν αμφίρροπα ,αλλά όπως πάντα στο σκάκι κρίνονται στις λεπτομέρειες και εκεί τα αντίπαλα παιδιά του Βόλου ήταν πιο έμπειρα και κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν στις παρτίδες. Έφτασαν έτσι σε νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα της Μαγνησίας η οποία με τη νίκη αυτή κατέκτησε την πρώτη θέση και κέρδισε το δικαίωμα συμμετοχής της στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 15-18 Δεκεμβρίου 2016.

Ο τελευταίος αγώνας της ομάδας μας θα διεξαχθεί την Κυριακή που μας έρχεται 27/11 στις 11.00 το πρωί στο λόμπι του Ξενοδοχείου Πανελλήνιον που ευγενικά μας παραχωρήθηκε από τη διεύθυνσή του. Η ΣΚΑ.ΚΙ θα αντιμετωπίσει τον ισχυρό Φοίνικα Βόλου σε ματς που θα κρίνει τη 2η θέση στο πρωτάθλημα Θεσσαλίας.

Η διοίκηση της ΣΚΑ.ΚΙ. θέλει να συγχαρεί όλα τα παιδιά- αθλητές της που συμμετέχουν στους αγώνες , παρά το φόρτο των υποχρεώσεων τους. Βάζουν το λιθαράκι τους στη δημιουργία  μία ομάδας που θα φτάσει σε αγωνιστικές επιτυχίες στο μέλλον και θα προσφέρει διακρίσεις στα Τρίκαλα  σε ακόμη ένα άθλημα που ως τώρα ήταν άγνωστο στους ανθρώπους της.

Ταυτόχρονα θα ανακοινωθεί σύντομα μία εξαιρετική δράση στα Τρίκαλα , σε συνεργασία με την ΤΕΣΣ Θεσσαλίας, η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο 10 Δεκέμβρη στο ξενοδοχείο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ με διάλεξη κορυφαίου προπονητή σκακιού, πάνω στις σύγχρονες μεθόδους προπόνησης και τις δυνατότητες χρήσεις των υπολογιστών στη ανάλυση παρτίδων και στη σκακιστική ανάπτυξη των αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου