Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΛΗΞΗ ΤΗΣ (ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ) ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΑ.ΚΙ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση εξελίχθηκε η λήξη των μαθημάτων σκακιού για τη χρονιά 2015-16 που ετοίμασε η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων στη στέγη του συλλόγου μας , την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016.

Οι μικροί σκακιστές που παραβρέθηκαν , έπαιξαν το αγαπημένο τους παιχνίδι, στον προαύλιο χώρο που είχε γεμίσει από γονείς , μέλη της διοίκησης , τους ενηλίκους σκακιστές του συλλόγου και φίλους, ενώ κάποια στιγμή έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δ. Παπαστεργίου με την πρόξενο των Η.Π.Α. καθώς και οι πρώην αντιδήμαρχοι κ. Κωτούλας Γιάννης  και Μητσιάδη Βασιλένα που στάθηκαν κοντά στη ΣΚΑ.ΚΙ. κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Οι Κυρίες της διοίκησης Αγγέλου Δήμητρα , Αναγνωστοπούλου Σούζη και Βουτσελά Φωτεινή προετοίμασαν το χώρο και σέρβιραν αναψυκτικά στους παρευρισκόμενους, ενώ το ταλέντο τους στο ψήσιμο επέδειξαν οι κ.κ. Πασχάλης Νίκος και Λαζαρίκος Χρήστος που φρόντισαν ώστε όλοι να φύγουν έχοντας λάβει την Σ.Η.Π.*(Συνιστώμενη Ημερήσια Ποσότητα) πρωτείνης από τα νοστιμότατα σουβλάκια που μας χορήγησαν πολύ ευγενικά  


τα κρεοπωλεία Μαλικιώση(επί της Β. Τσιτσάνη)  και Αργυρόπουλου(επί της Κονδύλη), ενώ αρτοσκευάσματα προσέφερε ο "ΑΡΤΟΚΟΣΜΟΣ" του κ. Τσέτη Αχ.

Στη διάρκεια της βραδιάς που κράτησε μέχρι της 10.30 μ.μ. βραβεύθηκαν τα μέλη της ΣΚΑ.ΚΙ. που ανέδειξαν την ομάδα μας, Πρωταθλήτρια  Θεσσαλίας για το 2016 και απέσπασαν το χειροκρότημα για τη μεγάλη χαρά που έδωσαν στο σύλλογό μας. Πρόκειται για  τους:
ΚΡΟΜΜΎΔΑ ΒΑΣ.
ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΒΑΣ.
ΒΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΘΑΝ.
ΤΣΙΑΡΑ ΠΑΣΧ.
ΚΟΥΤΣΟΧΡΗΣΤΟ ΧΡ.
ΜΠΟΜΠΟΤΗ ΜΙΧ.
ΤΣΙΑΡΑ ΦΩΤ.
και από τους μικρούς οι:
ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ ΧΑΡ.
ΓΚΙΟΚΑ ΧΑΡ.
ΛΑΖΑΡΙΚΟ ΜΙΧ.
ΠΑΣΧΑΛΗ ΓΙΩΡ.
ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΩΤ.
ΤΟΖΑΡΟΥ ΙΦΙΓ.
ΜΠΟΥΡΛΙΟΥ ΑΓΓΕΛ.

Η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν από οποιοδήποτε πόστο στη φετινή σκακιστική χρονιά και ευελπιστεί να τους συναντήσει από Σεπτέμβρη στο σύλλογο για νέα σκακιστικά ταξίδια.





ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2024

  Το διήμερο 6-7 Απριλίου διεξήχθησαν στα Φάρσαλα τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Θεσσαλίας για το 2024.  Πρόκειται για μια σημαντική διοργά...