Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στον φιλόξενο και καλαίσθητο χώρο του GALLERY ART HOTEL ,την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι.
Καλούμε τα μέλη μας, τα παιδιά των ακαδημιών, τους γονείς τους , τους σκακιστές μας και όλους όσους αγαπούν το σκάκι να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να έρθουν στην εκδήλωση , να πιούμε τον καφέ μας και να συζητήσουμε  για τα σκακιστικά δρώμενα  της περιοχής μας που αρχίζει να ενεργοποιείται αγωνιστικά , μετά από αρκετό καιρό. 
Ταυτόχρονα θα γίνει ενημέρωση για το τουρνουά RAPID (γρήγορου σκακιού )που θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στον ίδιο χώρο σε δύο γκρουπ και το οποίο αναμένεται να έχει παν θεσσαλική συμμετοχή. Στο τέλος του τουρνουά θα γίνει αγώνας σιμουλτανέ του GM Αντ. Παυλίδη , ενός από τους ισχυρότερους σκακιστές Πανελλαδικά , με πολλούς αντιπάλους ταυτόχρονα.
Ευελπιστούμε στην παρουσία όλων σας.
Τα μέλη του Δ.Σ της ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων




ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2024

  Το διήμερο 6-7 Απριλίου διεξήχθησαν στα Φάρσαλα τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Θεσσαλίας για το 2024.  Πρόκειται για μια σημαντική διοργά...