Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ο ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Αριθμ.πρωτ.9/14-4-2015
«ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΙΤΣΟΣ»


1.     Ο αριθμός συμμετοχών στο Β γκρουπ θα είναι μέχρι 40 άτομα. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Πέμπτη 16/4 , παραμονή των αγώνων, στο xrimatoz@otenet.gr ή στο τηλ 6980397777.


2.     Οι ώρες των απογευματινών αγώνων μπορούν να μεταβληθούν ,κατόπιν της σύμφωνης γνώμης των αγωνιζομένων, ώστε να εξυπηρετούνται όσοι προέρχονται από άλλους νομούς.


3.     Όσοι συμμετέχοντες θα απουσιάζουν σε κάποιον από τους 2 πρώτους γύρους , έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν εξαίρεση ενημερώνοντας εγγράφως τον επικεφαλής διαιτητή μέχρι μία ώρα πριν την έναρξη του τουρνουά (έως 3 μ.μ.).Σε κάθε εξαίρεση τέτοιου είδους, ο παίκτης θα παίρνει μισό (0,5) πόντο 
(half point bye     C.04.2 . c2 ,General handling rules for Swiss Tournaments)
Σε εξαίρεση σε οποιονδήποτε από τους επόμενους γύρους, ο παίκτης δε θα παίρνει κανένα πόντο.



4.     Στο Β γκρουπ θα δοθούν μετάλλια (χρυσό –αργυρό- χάλκινο) στους τρεις πρώτους των κατηγοριών       Κ 08-Κ 10-Κ 12-Κ 14-Κ 16.



5. Η επιβεβαίωση των συμμετοχών θα γίνει στο χώρο των αγώνων το αργότερο μέχρι τις 3.30 μ.μ. ώστε να μην καθυστερήσει η έναρξη του 1ου γύρου. Οι διοργανωτές θα παρακαλούσαν να τηρηθεί το παραπάνω χρονικό όριο.


Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων για 1η φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και μάλιστα εντός έδρας!

Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων για 1η φορά στην ιστορία της θα παίξει στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και μάλιστα εντός έδρας! Στους αγώνες του Σαββατ...