Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


Διεξήχθη την Κυριακή 28/9 στο ξενοδοχείο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝ , η ετήσια γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Σκακιστικής Κίνησης (ΣΚΑ.ΚΙ. ) Τρικάλων.
Στη συνέλευση έγινε οικονομικός , διοικητικός και αγωνιστικός απολογισμός της προηγούμενης σκακιστικής χρονιάς και τα παρόντα μέλη ενημερώθηκαν για το προγραμματισμό της νέας , που ξεκινά το επόμενο Σάββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου  με την έναρξη των μαθημάτων στις ακαδημίες του Συλλόγου (Σάββατο 5-8μ.μ και Κυριακή 11π.μ -2 μ. μ ).
Ταυτόχρονα διεξήχθησαν και οι αρχαιρεσίες για την νέα διοίκηση της ΣΚΑ.ΚΙ , με τριετή θητεία. Τα μέλη που εξελέγησαν συγκροτήθηκαν  άμεσα σε σώμα καταλαμβάνοντας τις εξής θέσεις:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Τοζάρος Χρήστος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Βαλογιάννης Αθανάσιος
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Αγγέλου Δήμητρα
ΤΑΜΙΑΣ : Κεφάλας Γιάννης
ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ : Κίτσιος Στέργιος
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Πασχάλης Νίκος
ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ-ΑΓΩΝΩΝ : Λαζαρίκος Χρήστος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ : Θεμελής Δημήτριος και Τσιάρας Πασχάλης

Στο Εποπτικό Συμβούλιο (Ε.Σ.) εκλέχτηκαν οι:
Πατρίκης Γεώργιος
Ζιώζιας Άρης
Βουτσελάς Αλέξανδρος

Η ΣΚΑ.ΚΙ Τρικάλων καλεί όσους γονείς θέλουν να φέρουν σε επαφή τα παιδιά τους με το πνευματικό αυτό παιχνίδι- άθλημα , να έρθουν το επόμενο Σάββατο και Κυριακή στις ώρες των προπονήσεων και να ενημερωθούν για τη νέα χρονιά.

Το ΔΣ της ΣΚΑ.ΚΙ.

Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων για 1η φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και μάλιστα εντός έδρας!

Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων για 1η φορά στην ιστορία της θα παίξει στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και μάλιστα εντός έδρας! Στους αγώνες του Σαββατ...