Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΚΑΚΙΟΥ

Ξεκινούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου οι εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης  σκακιού, που θα λειτουργήσει και φέτος ο σύλλογός μας.
Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να δώσουν στα παιδιά τους την ευκαιρία να ασχοληθούν και να αγαπήσουν  το πνευματικό αυτό άθλημα, μπορούν να προσέλθουν στο χώρο προπονήσεων της ΣΚΑ.ΚΙ.Τρικάλων που βρίσκεται στη Θεοδοσοπούλου 18, έναντι της ΔΕΗ το Σάββατο από τις 5-8μμ και την Κυριακή από 11-2 το πρωί και να γνωριστούν με τα μέλη και τους προπονητές του συλλόγου μας .
Παράλληλα θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα και το μοντέλο των προπονήσεων που θα ακολουθηθεί τη φετινή χρονιά . Ένα πρόγραμμα που θα είναι αναβαθμισμένο και εμπλουτισμένο με νέα στοιχεία αφού ο σύλλογος μας επιδιώκει την διαρκή βελτίωση της λειτουργίας του σε όλα τα επίπεδα. Στόχος μας παραμένει  η ανάπτυξη και η διάδοση του σκακιού, ιδιαίτερα στους νέους της περιοχής, αφού θεωρούμε πολύπλευρα τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από την ενασχόλησή τους      μ αυτό. Στοιχείο ,δε , που ενισχύει τα παραπάνω είναι η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για ένταξη του σκακιού ως άθλημα του σχολικού αθλητισμού από φέτος και η μοριοδότησή  του για την εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ισότιμα με τα άλλα αθλήματα .

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ.6980397777

Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων για 1η φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και μάλιστα εντός έδρας!

Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων για 1η φορά στην ιστορία της θα παίξει στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και μάλιστα εντός έδρας! Στους αγώνες του Σαββατ...