Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΛΗΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΚΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ενημερώνουμε τους γονείς των παιδιών που παρακολούθησαν τον φετινό κύκλο μαθημάτων σκακιού στη Στέγη του συλλόγου μας (Θεοδοσοπούλου 18) , πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 1-2  Ιουνίου θα γίνουν τα τελευταία μαθήματα.

 Ήταν μια πολύ δημιουργική χρονιά για την Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων ,στην οποία πετύχαμε μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις , πολλές διακρίσεις σε τουρνουά που διοργανώθηκαν στην Θεσσαλία καθώς και συμμετοχές στα Πανελλήνια Σχολικά της Ερέτριας.

Ο σύλλογός μας για να κλείσει την σκακιστική χρονιά θα διοργανώσει το 1ο Εσωτερικό τουρνουά, για τα παιδιά των ακαδημιών του , το Σάββατο 8 Ιουνίου στην Στέγη μας και καλεί όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν και να χαρούν τους αγώνες που θα δώσουν μεταξύ τους. Θα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για όλους όσους ασχολούνται με τον σύλλογό μας και προσφέρουν ανιδιοτελώς , να απολαύσουν σκακιστικές μάχες και παιδικά χαμόγελα, μαζί..

 Το τουρνουά θα είναι γρήγορου σκακιού (Rapid) 6 γύρων , με χρόνο σκέψης 10' και 5" προσαύξηση από την πρώτη κίνηση(όπως στο σχολικό) . Αξίζει να σημειωθεί πως το τουρνουά αυτό θα αξιολογηθεί επίσημα από την FIDE στα elo rapid που καθιερώθηκαν τελευταία, άρα θα έχουν μόνο κέρδος από την συμμετοχή τους.
Οι λεπτομέρειες του τουρνουά αναφέρονται στην προκήρυξη που  αναρτάται παραπάνω  και οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Παρασκευή πριν τους αγώνες στα τηλέφωνα των ανθρώπων του συλλόγου μας.


ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2024

  Το διήμερο 6-7 Απριλίου διεξήχθησαν στα Φάρσαλα τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Θεσσαλίας για το 2024.  Πρόκειται για μια σημαντική διοργά...