Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID

Ένας από τους καθοριστικότερους παράγοντες για την επιτυχία του τουρνουά, είναι η σωστή τήρηση του χρόνου έναρξης του πρώτου γύρου κάθε ημέρας. Οποιαδήποτε καθυστέρηση επιβαρύνει σημαντικά ολόκληρη τη ροή του προγράμματος , των υπολοίπων γύρων και κουράζει τους συμμετέχοντες, ειδικά εάν αυτοί προέρχονται από άλλες πόλεις και έχουν ταξίδι επιστροφής.

Με το σκεπτικό αυτό ως αρχή μας και προκειμένου να έχουμε την χαρά να απολαύσουμε τον αγώνα επίδειξης (simultane) του GM κ. Μαστροβασίλη Αθαν.(διεθνές έλο 2503) που θα διεξαχθεί μετά το τέλος του 3ου γύρου το Σάββατο( γύρω στις 8.45 μ.μ) με αντιπάλους 15 ενηλίκους σκακιστές ταυτόχρονα  , θα θέλαμε να τονίσουμε ότι:

Η λίστα των συμμετοχών και στα 2 γκρουπ θα διαμορφώνεται μέχρι και το πρωί του Σαββάτου.
Η οριστικοποίησή της θα γίνει   με φυσική παρουσία των αγωνιζομένων στο χώρο των αγώνων και δήλωση συμμετοχής στους ανθρώπους της Σκακιστικής Κίνησης,  μέχρι το αργότερο,στις 17:00 (5 μ.μ),  το απόγευμα του Σαββάτου 2/3. 
 Οποιαδήποτε καθυστέρηση θα θεωρηθεί ως μη συμμετοχή στο τουρνουά, εκτός αν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας και έχει ειδοποιηθεί προηγουμένως η διοργανώτρια αρχή.
Τα χρονόμετρα θα τεθούν σε λειτουργία ακριβώς στις 17:30 σε κάθε σκακιέρα.

Παρακαλούμε ιδιαίτερα τους γονείς των παιδιών να τηρήσουν τα παραπάνω , για την αποφυγή παρεξηγήσεων .Ταυτόχρονα τους καλούμε να παρακολουθήσουν την διάλεξη του GM την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι για το ρόλο των γονέων στη σκακιστική ανάπτυξη των παιδιών. 
Θα αποτελέσει σημαντικό εφόδιο για όλους μας
 
Για την ΣΚΑ.ΚΙ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ο έφορος Τοζάρος Χρήστος

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2024

  Το διήμερο 6-7 Απριλίου διεξήχθησαν στα Φάρσαλα τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Θεσσαλίας για το 2024.  Πρόκειται για μια σημαντική διοργά...