Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ RAPID TESTS


Όσοι σκακιστές συμμετέχουν στους αγώνες και δε διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, είναι υποχρεωμένοι βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου να υποβληθούν την Πέμπτη 26/8 σε Rapid test , ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον απογευματινό γύρο( 6ος) και στους υπόλοιπους.
Παρακάτω δημοσιοποιούμε το πρόγραμμα δωρεάν δράσεων του ΕΟΔΥ για τη συγκεκριμένη ημέρα.
Πέμπτη 26/08/2021
* Μαζικός έλεγχος στην πλατεία Δεσποτικού 08:00-14:00
* Μαζικός έλεγχος στο πάρκο του Κορσούμ τζαμί απέναντι από το Μουσείο Τσιτσάνη 08:30-13:00
*** Μαζικός έλεγχος στην πλατεία Αμυγδαλιές (Δημοτικό Στάδιο) 11:00-14:00

Οι επιλογές είναι οι εξής:

α) Κάνετε το τεστ ΠΡΙΝ τον πρωινό 5ο γύρο (που αρχίζει 9.30 π. μ.) στο ΚΟΡΣΟΥΜ ΤΖΑΜΙ , που απέχει 500 μέτρα από τον χώρο των αγώνων, καθώς έρχεστε στο κλειστό. Το αναφέρετε κατόπιν στον διοργανωτή ώστε να λάβει το αποτέλεσμα ο ίδιος.
β) Κάνετε το τεστ τελειώνοντας τον 5ο γύρο . Το κάθε παιδί, πάει στην πλατεία Αμυγδαλιών , όπου έγιναν και τα τεστ της Δευτέρας με τη δράση να παραμένει εκεί μέχρι τις 2 μ. μ.

Σε περίπτωση που κάποια παρτίδα αργήσει τότε οι συγκεκριμένοι αθλητές θα υποβληθούν σε self test ενώπιον του διοργανωτή στο γήπεδο πριν τον 6ο γύρο. Απλώς κατόπιν θα πρέπει αυτοί να κάνουν τεστ rapid την επόμενη μέρα για τους υπόλοιπους αγώνες.
Ελπίζουμε στην συνεργασία όλων , ώστε να διασφαλίσουμε κατά το δυνατό την υγεία όλων των συμμετεχόντων στη διοργάνωση και ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Επίσης εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στα τοπικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ και την επικεφαλής Δήμητρα Νάτσινα για τη βοήθεια τους σε ότι χρειάστηκε ώστε να διευκολυνθεί η διοργάνωση.

ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2024

  Το διήμερο 6-7 Απριλίου διεξήχθησαν στα Φάρσαλα τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Θεσσαλίας για το 2024.  Πρόκειται για μια σημαντική διοργά...